Carmel Classic

Dissenyades originalment com a sabatilles d’entrenament per a pista d’atletisme, es convertiren en una opció polivalent per a tot tipus de disciplines al llarg dels anys 70.

La seva lleugeresa, adaptabilitat i disseny atemporal les ha posicionat com un dels models més identificatius de MaTeS.

Carmel Classic "Color 2.0"

Nous colors destinats a l’ús urbà i quotidià de les sabatilles esportives clàssiques d'entrenament Carmel.

Una nova visió d’una icona MaTeS.

Carmel Classic "Limited Edition"

Dissenyades originalment com a sabatilles d’entrenament per a pista d’atletisme, es convertiren en una opció polivalent per a tot tipus de disciplines al llarg dels anys 70.

El distintiu "Limited Edition" s'assigna a aquells models inclosos en series exclusives i limitades.

Carmel “Rustic Series”

Versió amb pell amb textura efecte envellit de l’icònica silueta de les MaTeS Carmel.

Myrna Classic

Van ser les primeres sabatilles esportives d’entrenament multi-disciplinar desenvolupades per Francesc Mates a mitjans anys 50. Les seves altes prestacions van revolucionar els conceptes preestablerts fins aquell moment.

En les dècades posteriors es van convertir en un model clàssic de l’estil inconfusible MaTeS.

Myrna P.E.

La referencia P.E. identifica a la versió de puntera estreta de les sabatilles esportives clàssiques d’entrenament multi-disciplinar. La seva excel·lent adaptabilitat i amortiment les converteixen en una opció perfectament recomanable per a ús diari.

Handbol Classic

Disseny original del mític calçat MaTeS d’handbol de la dècada dels 70; utilitzades pels jugadors d’elit més destacats de l’època.

Avui s’han convertit en tot un clàssic atemporal.

STAR – Futbol Sala 70s

Homenatge a les sabatilles esportives desenvolupades per MaTeS per a la pràctica del Futbol Sala durant la dècada dels 70.

Montjuic Classic

Desenvolupades per Francesc Mates al 1980, van esdevenir el calçat més valorat pels atletes de l’època per a les curses de llarga distància i especialment per a la prova del Marató.

Montjuic 42.195

Reinterpretació contemporània del disseny original del model Montjuic. D’ús polivalent sobre tot tipus de superfícies, són la opció ideal per a un ús quotidià.

Tenis Classic

Disseny original del calçat de tennis desenvolupat per Francesc Mates durant la dècada dels 70. El caràcter clàssic i atemporal del seu disseny les converteix en un bàsic indispensable.

Tenis Suede

Versió contemporània de les vambes MaTeS de tennis dels anys 70. El seu confort, adaptabilitat i suavitat les converteixen en una recomanable opció per a ús diari en ciutat.

Sixtysix – Track & Field Classic

Nascudes com sabatilles esportives per a les proves de velocitat a la dècada dels 50, van revolucionar els conceptes preestablerts del calçat tècnic de l’època.

Avui reinterpretem el seu disseny autènticament MaTeS per adaptar-les a un ús urbà.

Moss – Track & Field classic

Desenvolupades per Francesc Mates a l’any 1955, les altes prestacions i el disseny innovador del model MOSS aviat les van convertir en referent de qualitat en les pistes d’atletisme de l’època.

Avui reinterpretem el seu disseny autènticament MaTeS per adaptar-les a un ús urbà.

Greco Classic

Disseny original de la versió de lluita grecoromana creada per Francesc Mates a la dècada dels 60.